мантра про нiжнiсть

Коли рука до руки -
і вже не холодно,
а тепло, ніжно

забуваєш про всі сніги, всі віки,
             всі світи.

Бо єдиний - твій, той, у якому ти є.
Ми є: так близько
 
Рука в руці.

І вже не спинить нас ні манна з неба,
ні густа манна днів, що потому
   були після Різдва.

Що потім, що колись  - важливо
 і ні.

Важливо - тут і тепер

хвиля почуттів, тепло
сонячне, сяйво неба  - треба
це знати, а ще любити, а ще пам'ятати

Сонце, дай поправлю тобі прядиво
волосся... і буде то моя ніжність


Рецензии
колись і я хотіла про руку в руці написати, і навіть початок прийшов, а завершення десь загубилось...

зачепило за живе

Ядвига Ясенева   23.12.2015 11:05     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.