Людиною

скаже розгублено: "дивно бувати людиною"
пальці на шкірі залишать глибокі подряпини
"люди не вміють ставати вітрами та зливою
їх не пізнаєш за самими точними мапами

їх не відкриєш ключами сонетами вродою,
і взагалі вони легко співають за гратами
і якщо я би могла розплатитись свободою,
їхні слова я б вважала свободи не вартими"

трохи помовчить "усі ми - лише вірогідності.
я хочу щастя людське осянути свідомістю.
і якщо вистачить якось лихої сміливості,
я його вкраду. і я збережу його. повністю"

28-29.04.2015


Рецензии