Я бачив все

Я бачив все в її очах,
Себе краплину
Непереможний страх, хоча
І він загинув.

У глибині краси тієї
Відбиті всі світи,
На самий край яких за нею
Вічно я готовий йти.

Від подиху її пориви вітру
Освіжувались вмить,
Зима наповнювалась літом -
Сніг полум’ям горить.

Зірки на небі затухали,
Бо розуміли, що не гідні
Світити поруч з ідеалом,
Якому вальс звучить у Відні.

Той ніжний голос дотепер
В мені говорить,
Я з пам’яті його не стер.
Вона як море,

Хвилюється, я з нею разом.
Завжди приємне хвилювання
Щоб поруч завжди я б в кохання вазу
Поставив квітку оцю ранню.

В лиці її подарувала доля
Мені найщасливіші дні
Віддам усе, була би поряд
Янгол із найкращих снів,

Я відчував приємний смак
Її волосся.
Вона закохана також, однак,
Мені здалося!


Рецензии