за рогом

мені б знати, хто в твоїх снах літає
мені б тримати те, що хтось відпускає
мені б в пустелю і знову об стелю
розбитись на попіл
і може хтось заспіває

сховавшись на дні

десь у твоєму вікні
десь там, де загубились наші дні
десь там, де немає нікого
там, де з глузду з’їжджають за рогом
***

знову і знову розплющені очі
засліплені тьмою світлої ночі
ти підійшла так близько, а я ще сплю
спроби прокинутись рівні нулю
***

мені б знати, хто в твоїх снах літає
мені б знайти те, що хтось залишає
мені б з тобою. в пустелю. об стелю
тікати   
ховатись. сховатись. мовчати
вимкнути світло
…і тихо спати

там, біля твого вікна
десь там, де кохають до дна
десь там, де немає нікого
там, де ніхто не чекає за рогом


Рецензии
Чудово.

Дуже.

Ніка.

Ника Вербинская   30.04.2012 01:07     Заявить о нарушении