лютневий бомонд

лютневий бомонд
сірих пачок
роздавав здачу
поцілунками в шию
пострілами в спину
і одна хвилина
коли рахуєш до ста
стала пустіша
аніж пуста

ховаючись в андеграунд
від власного опудала
щоб цей повільний sound
від якого раніше тебе нудило
знову залунав на нашій планеті
чи в шкільному туалеті
в якому я бліднів
від бонду
як і зараз бліднію
від лютневого бомонду

повітря морщилось від холоду
спека під ковдрою
ти забула слова
я чув тебе іншою мовою
лютневий бомонд штурмує балкони
виламує руки. заходить з тилу
купує квитки в ті ж самі вагони
які ми з тобою давно відчепили

містами блукаючи
знаходиш те, що дозволяє тобі бути різним
і ніколи не пізно
піднятись з колін
просто втекти
від власно збудованих стін


Рецензии
Повітря -морщило. Так у словнику. Текст нічого не втрачає.

"купує квитки в ті ж самі вагони
які ми з тобою давно відчепили" - чудово.

З побажанням успіху.

Ніка

Ника Вербинская   30.04.2012 01:17     Заявить о нарушении