Глава

  Лаштуються центурії в когорти.
  Над книгою схилився фарисей.
  Вже продали за срібники погорди
  І дні, і ночі, й світ своїх очей.


  Чатує поміж зори прокуратор.
  Чи ти не знав, не відчував того.
  Уже у друге вимагає натовп:
- Ти розіпни! ти розіпни Його!


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.