як я тебе кохаю...

Світ бачить те, як я тебе кохаю
Світ бачить те, як я живу тобою
Без тебе я і неба милого не знаю
Без тебе і сердечного не знаю я покою.

Світ бачить те, що не живу без тебе
І бачить,що ти найдорожчий у житті
Без тебе я не бачу більше неба
Без тебе я ніхто в сьогодньому бутті

Сьогодні хочу буть з тобою поряд
В обіймах милого я танути бажаю
Дивитись в твої очі, в барвах моря
Тепер без тебе,милий, я життя не знаю


Рецензии
Хо-ро-шо!

Рада видеть тебя здесь.

Ника

Ника Вербинская   19.09.2011 19:22     Заявить о нарушении