Мiсто се

Ще б  у тому місті
не було намиста
настрою... навмисно
додає нам хисту
Місто се.

Ми - лише герої,
Кожен в своїй ролі.
Почуття та долі
тисяч люду роїть
Місто се.

Це Воно величне
знов до себе кличе
- місце є незвичне -
"все тече"... а Вічне -
Місто се.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.