Я в зьму з долонь тво х кохання

Я візьму з долонь твоїх кохання
Тихий шепіт, красній мов ікона,
Що молитва, начебто в останнє.
Як в останнє відіб'ю поклони.

Моє щастя, маєш кращу вроду,
Дивну, мов та ясная зоря.
І очей озера, сірі води...
Посміхнись голубонько моя.

Мов метелик миле ластовиння,
Ніжно посміхнешся уві сні.
Лисеня руденьке, будь щаслива.
Лиш тобою дихаю ці дні.

Забери що маю, навіть серце.
Притулюсь щокою до колін.
Хай палає,калатає й в'ється
У моїх грудях щасливий дзвін

07.01.2006.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.