Вдохновение

Господи, помилуй.
Господи, прости.
Христе Боже ласковый,
падших исцели.
Исцели всех грешных,
исцели всех падших.
Господи, сладчайший.
Благослови.
Вменяется причастие,
жив дух благодати.
Ангелов воззвати,
души спасайте.

***
Подайте хлеб Христа
***

Звонят колокола.
Колокола, колокольчики.
Аленькие цветочки.
В духе жива душа.
Ангелов хваление,
пресвятая Троица.
Праведная Богородица,
благословение.

***
Вдохновение
***


Рецензии