Набор Эпителия

  Good-bye
my Friend

Unfortunately
 i'm dying

as brown to black cucumber
Afraid to any pain , invade of syringe  ,  or a suffocation

i  have to go to paradise
Because two times avoided  -  f-kn' suiside   !
   [ last try was seriously , years-6  before .. .   ]

- Dont take from me example , take own head on shoulder ,
gupъ

  Good-bye , it seems the Summer-time
is over
  It's stupid mine advice  to You  :   "  Live - und Forever  "

   as following the after  Nature    .


 - - - - -

zet - для Отчизны
Ничего - ни изобрел - !
как овощ
переворачивался
на грядке

Туп враз
до пенсии .
Товарищ
- помру - кто станет плаеольть - ?
- Good-bye -> forever - na-x


Рецензии