О, Пречистая Богородица

  О, Пречистая Богородица,
  Матерь неба и земли,
  Сына Господа подарившая,
  Молимся Тебе во все дни.
  ВСЕЦАРИЦА  наша небесная,
  Принимающая наши молитвы,
  Моленья, мольбы -
  Всепрощающая, Всеблагая,
  Утешающая, Пречистая,
  Очисти Души наши и спаси.


Рецензии