Моя война
Стихотворение / Лирика, Мемуар
На мове: . Подражание Шевченко
Объем: 0.02 а.л.
Фашизму до века й отныне!
---'
Як умру, то так і знайте-
Запалають під ногами камні з моєй хати.
Будуть сниться вам ночами металичні грати.
Станеться, панове з вас, лише зачекайте.
Де земля моя мозолиста, шахтарська,
Де край неба кучерявий степ,
Там родився з духом я бунтарським-
Хто не з миром – кожний знайде склеп.
Окропивши кровью, шлях до влади,
Вас розжалують з,,укропів,, в,,будяки,,.
Сподіватись во спасіння вам на зраду, –
Марно мріяти, фашистськи,,чубаки,,.
Як не вмру, то я знайду родину,
Щоб без злоби пам, ять очищати,
Щоб в сумбурну, тяжкую хвилину,
Другу Батьківщину свою мати.
Щоб розсічену краіну,
Я не кликав Украіной.
І російську уникати,
Не штовхали, злобні кати.
То в Росііі в моіх мріях
Лечу домом часом.
Без Росіі мені ніяк
І з родним Донбасом
Свидетельство о публикации №124050905356