08-03-2024

  An-Angel ,   i'm gonna
stay without
    it here

 Cover me pls , Anji
  from the Blue Skies
 to an dark yards

 Cover me with  by
Yours white wings

 Face out of mine und miles of mind
Angie still i love you , baby
never let you go - dont you remember
when we walk along  Embankment -  you said
- Why do they  gazed on me und speak   :   -  Fairway , i have to wake up it to leave about the cosmic space und  spray

  Angel i know  that we're both to be very Near
pls dont discharged  from very  weared

Pls  Vlugt !  come back
 ' und as You pls believe ... me !



  - - - - - - -

Warning ! - Axtung - рис.
ни-соответствует -> ничему - !
 Дорабатывать - до хотя-бы Эль-Греko  бы - надо
 Аль -  de nado ~  ?


Рецензии