Розменяю рай

Мій отчий дім заріс полинем ,
Кує Зозуля щось пророче,
Як хмари набрякають очі,
Ось-ось, і дощик хлине.

А Я іду, іду по скалах,
Крізь безодні, по вершинах.
Душа ще юна, не  устала
Козацька кров тече по жилах.

Чарують звуки тишини…
І хмари  по небу несуться,
То може зорі  посміхнуться
Й Мені  з своєї  далини…

Синє небо і волошки
Дайте років ще хоч трошки
Розміняю рай небесний
На мій рідний край чудесний.


Рецензии