Весiлля

Згуляли ми весілля
У місті Добропілля.
Той день вже не забуду:
Прийшло чимало люду

На урочисте свято —
Нас, молодят вітати!
Радів сердешно тато,
Сльозу пустила мати...

— Щоб мир був в вашій хаті,
Щоб в злагоді й любові
Жили усім багаті,
Та перш за все — здорові!

— Щоб діти народились
Розумні та вродливі!
Щоб вам життя любилось!
Поваги у родині.

— Щоб ви були щасливі, —
В відносинах подружніх
Нехай панує дружба!
Єдиним станьте цілим!

— Хай зігріва кохання —
Від серця побажання!
Тож, гірко, молодята!
Сьогодні — ваше свято!


Рецензии
Хай Вам ЩАСТИТЬ!

З повагою,

Владимир Кусков   05.02.2023 08:14     Заявить о нарушении
Щиро дякую!

Гарного дня!:)
З повагою,

Юлия Ёлкина   05.02.2023 11:58   Заявить о нарушении