Мiр такi цудоуны

Мір заўжды такі цудоўны
І  спявае  ён  чароўна,
Ён заўсёды вельмі мудры,
І  з’яўляюцца там руны.   
І прыходзяць ужо звесткі-               
Не жывіце вы па зверскі,
А  шукайце зноў каханне,
Каб прайшлі выпрабаванне.
Каб няведалі той здрады,
Бога  слухалі  парады,
Абыйшло  каб  тое  гора               
Ды і знікла ўжо за морам!
             


Рецензии