I знов думками лину в далеку рiдну Украiну
Я, на відміну від Тараса,
Не скаржусь на своє сучасне
Життя, бо тут, на чужині,
Без хвилювань минають дні.
Та не однаково мені,
Як Україну ця сволота
Штовхнути прагне у болото
І розірвати на шматки,
Але все буде навпаки
Синам хоробрим завдяки:
Під тиском сили нелюдь згине!
Є намір не абиякий
У людства, ще й мета єдина:
Відбудувати Україну!
10.11.22
Свидетельство о публикации №122111207502