Сау денджыз
Доны былмае фесхойынц саехи.
Стаей фаестаемае сабыргай фаехъуызынц,
Дымгаейы бар ныр сае хъысмает и.
Бон изаермае 'нцой нае зоны денджыз,
Уый цыма цаеуылдаер тынг тыхсы Раздахы та доны былмае йе нгас,
Аемае йын йае каераетае аехсы.
Свидетельство о публикации №122082304358