Расул Гамзатов Бывает в жизни все наоборот

Расул Гамзатов — Бывает в жизни все наоборот

Бывает в жизни все наоборот.
Я в этом убеждался не однажды:
Дожди идут, хоть поле солнца ждет,
Пылает зной, а поле влаги жаждет.
Приходит приходящее не в срок.
Нежданными бывают зло и милость.
И я тебя не ждал и ждать не мог

В тот день, когда ты в жизнь мою явилась.
И сразу по-другому все пошло,
Стал по-иному думать, жить и петь я.
Что в жизни все случиться так могло,
Не верится мне два десятилетья.
Порой судьба над нами шутит зло.
И как же я? Мне просто повезло.


Ваеййы нае царды алцыдаер зыгъуыммае.

Ваеййы нае царды алцыдаер зыгъуыммае.
Аез федтон бирае ахаем цаутае царды.
Цаеуынц къаевдатае , быдыр баеллы хурмае.
аехсиды ' нтаеф, фаез домы доны хуыпп.
Аерцаеуинаг аенафоны аерцаеуы,
Аенаенхъаелгае та - хорзаех аемае фыд.
Куы фаезындтае аеваст мае царды ды,
Аенхъаелмае даем куы нае кастаен аеппын.
Аендаер фаендагыл ацыди мае цард.
Куыд рауади мае царды ахаем цау?
Аендаер хуызаен мае хъуыдытае, мае зард.
Ссаедз азы маенаен сты фынау.
Хъысмает нае хаттаей- хатт фаехынджылаег каены,
Аез та? Маеныл та амонд аенаерлаеуугае каелы.


Рецензии