Я думал, деревья в цвету белоснежном Расул Гамзато

Я думал, деревья в цвету белоснежном,
А ближе подъехал — деревья в снегу.
Я думал, ты любящей будешь и нежной,
Попал я впросак, а уйти не могу.

Помчался я тропами горного края.
И бурку не взял, а в ущельях дожди.
Моя дорогая, моя ледяная,
Скажи мне, что делать, согрей,
пощади!




Аенхъаелдтон аез, баелаестае урс дидин калынц.

Аенхъаелдтон аез, баелаестае урс дидин калынц.
Хаестаегдаер куы бацыдтаен- баелаестыл мит .
Аенхъаелдтон,ды уарзаг уыдзынае, раевдауаег,
Ныссагъдтаен, мае саер та баллаехы фаеци.

Хаеххон баесты къахваедтыл дардмае фаелыгъдтаен,
Мае нымает нае райстон, уыд каеммты къаевда.
Аенаевгъауаей сийын,мае зынаргъ, мае ихаен,
Фаецауаерд мыл, батав,цы каенон, заегъ-ма


Рецензии