O rning bordir Qiziqarli suratlar she riy izoxlar
«SUN’IY GUL…»
— «Tabiatni birgalikda asraylik,
Yomon odatlarni — butkul tashlaylik!».
— «Odatlarni tashlashi kerak — xamma,
Qo;lingizda sun;iy gul — fonogramma!…».
. .........................
Свидетельство о публикации №122070105574