Yetganingda yoshimga Qiziqarli suratlar she riy iz
«TАSHVISH KO;PАYGАNDА…»
— «Uyga kirmayapsan, nima muammo?»,
— «Kirishga kiraman, sig;mayman ammo».
— «Nega birdaniga — bo;ldi bunaqa?»,
— «Tashvish ko;payganda, bo;lar shunaqa!…».
. ..........................
Свидетельство о публикации №122062905170