Ko zgu Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bilan

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images

«QOIDА…»
— «Xa, yesangchi, nedan qo;rqasan?,
Oxu kabi — bizdan xurkasan!”.
— “Itlarda xam — bordir qoida,
Biz xam, chunki — duch kelgan joyda,..............


Рецензии