Qalb olovda Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bil
«XORDIQ VА EKOLOGIYA»
— «Fasllarning zo;ri – albatta yozdir,
Dengiz soxilida — dam olmoq sozdir,
Iz qoldirib, so;ngra ketdik dengizdan,
Talay plastmassa — qolibdi bizdan!»………………….
Свидетельство о публикации №122060406530