No Rose, yet felt myself a bloom by Emily Dickinso

Не роза, но цвелось мне всё ж,
Не птица - но плылось ввыси...




[About summer 1861, in a letter draft addressed to "Master" beginning,
"If you saw a bullet, hit a Bird". The two lines, written as verse,
were added in pencil at the end but marked for insertion following
the revised sentence.
Recipient: Master. Unidentified.]

********************************************
No Rose, yet felt myself a'bloom by Emily Dickinson

No Rose, yet felt myself a'bloom,
No Bird - yet rode in Ether -


Рецензии