вв путину

За що ти зненавидів Украіну,
Проклятий карлик, в рот тебе ібать ?
З усіх усюд одне питання лине:
Невже це міг зробить російський брат ?

У нас живуть усякіі народи,
Усих не можна і запам‘ятати,
А ти послав сюди своіх уродів,
Щоб мирний люд вбивати й мордувати ?

Тепер ми об‘єдналися , ми разом,
І в одностроі до плеча плече,
Усі готові вибивать заразу,
Бо нам болить , горить і так пече!

За нами рідна Ненька Украіна,
За нами друзі,дім і вся сім‘я!
Ми будем боронити Батьківщину,
Бо іншоі такоі в нас нема!

Одумайся, допоки є можливість !
І поверни додому всі  війська!
І ми проявимо до них терпимість ,
Дамо дітей отримати батькам!

Піти з ганьбою , то не саме гірше,
Бо ти не знищив ще усю планету,
Колись подохнеш, бо ніхто не вічний,
Хоча душа твоя давно вже мертва !


Рецензии