2014

Стояла спека серепнева,
У рік піднесення і втрати,
В безхмарності близького неба,
Збирались мовчки добробати.

Хрещатик досі барикадний,
Хрести портрети і шоломи,
Гарячий серпень безпорадний,
Що буде завтра? не відомо.

А далі вже підуть від нині
Роки очікувань і горя,
Не стане місця тут на стінах
Для фото всіх біля собору.

Криваві ниточки в події
Перебирають час за часом,
І хто за ними, хто загинув.
Сьогодні й вчора завжди разом


Рецензии