терпке червоне
Вони про втрачене дитинство
Вони про тривогу
На мить забуваєш про всі оті трабли
Гойдаєш вітрами себе
Щиро мовчиш
Показуєш сховане небу і морю
Та в двері всеoдно шкребе
Техенько кричиш
Шукати баланс
Не ділити на біле та чорне
Бачити сни
Між я і ти прозорий резонанс
І дуже терпке червоне вино
Світло ввімкни
Свидетельство о публикации №121082706895