эссе
Християнський світ намагається жити по загально-прийнятим канонам Біблії, але якщо добре подумати, то ця Книга-писання заперечує все те, що не може пояснити, тавруючи непізнане Гріхом.. але наш Всесвіт включає в себе не тільки відоме, а ще й НЕЗРОЗУМІЛЕ нашій свідомості.... наприклад, як щодо Ментального Тіла, Інтуїції та Підсвідомості?))) вони взагалі ховають в собі багато цікавого, таємничого і загадкового... пам'ять минулих віків, свої попередні фізичні тіла, кармічні відтиски і багато-багато ін. Тож, чи варто довіряти пензель для картини свого життя чужим, поясненим писанням, чи все-таки довірити його Своїм власним відчуттям та непізнаним глибинам???
Рецензии