Пасля Вадохрышча
Праз пікі крышталёвых ледзяшоў,
Блакіт асновай лёг у неба шоўк,
Уціснуў згорбленыя плечы снег.
Вадохрышча мароз кудысьці збег
Шматкроп'ямі паўсюдных капяжоў,
А ў новы год і час адлік пайшоў,
Калі ўсё больш патрэбна я табе.
Законную тчэ супрацьлегласць ніць
У вечнай той з адзінствам барацьбе...
А дзень у клічніках дажджу звініць
Мелодыяй надзеі на трубе.
21.01.21 Ядвіга Доўнар(Кур'яновіч)
Свидетельство о публикации №121012405236
Александр Анатольевич Лозовой 05.03.2021 00:20 Заявить о нарушении
Ядвига Довнар 06.03.2021 21:07 Заявить о нарушении