Кiт
вклався сніг біля воріт,
і хоч "котик" не мурчить,
та завзято так рипить!
Зранку чобітки стук-стук,
"котик" проситься до рук,
тільки лиш тепліший стане,
як умить увесь розтане!
Гріти сніг нам не годиться,
він для справи знадобиться -
від вусів і до хвоста
зліпим справжнього кота!
15.01.2021
Свидетельство о публикации №121011505780