О Бердичеве одним катреном...

В Бердичiві сніг
і собацi бездомному
здається незвичним
цей випавший снiг,
що дивно нападав
вiд неба бездонного -
звичайно, вiн з'їв би,
якби тiльки змiг.
23.12.20
секунды


Рецензии