Асенняе..
дрэвы з хмызнякамi
Скiдваюць паволi
долу, да зямлi.
Назiраць за гэтым
можна i часамi -
Так прыемна воку
бачыць, як ляглi.
Шапацяць лiсточкi -
нешта успамінаюць.
Усмешкi нiбы дораць,
быццам бы пяюць.
I камлi высока
у неба пазiраюць -
Аб наступным годзе
марамi жывуць...
23.09.2020 г.
Свидетельство о публикации №120092302116