Страсть

Гладкой капелькой
По коже
Побежала вниз
Вода...
Я хочу
На твоё ложе,
Я хочу
Познать тебя!

Кубик льда
Касаясь плоти
Разогреет в тебе
Страсть!
Я надеюсь
Ты не против
Насладиться мною
Всласть!..


Рецензии