Шанец на будучыню

Слабое звено здесь мужики
Станислав Прохоренко
______________________________



Канчатковая здрада
Дарэмна, што маці.
"Гертруда! Ня трэба...
Ня треба...
Мо неба поднесла табе
Гэты келiх
Вiна маладога -
Ня пi"


Рецензии