Кладби-ще

Ни MarsЪ
ни ПересветЪ
уж
  ни
     отт щат
глубин Уллындо

   Всё прахом Ъ
Dust und Bones

   Good-night , my love
Whom from the two
  loved much i         
     being stronger  -                ?
 -  свеккла селедка - хэрринг
да,  по-свойски ,
     главное  - обеззараживай-те  -  тару  ?

 Вирус
давно уж -  десяти-летиями

 - No need we power , no assholee
 The deepest pressure оn mine own  soul
 - Will never find the echo of - Bristol  ь  -  Waste - Managementъ

 Верхушка создана
вдрызг Тадж-махал
 


Рецензии