Saint Baby

  have  got
 me die
     tommorow

She-stupid sent
Acknowledge 
 und took
   mine  turn   Ъ
 my back  -  Tonight  -   ?

 !                Ye-ah
 
 - I want You   !
   i need  You !
i'm  gonna be
  sure get-black close of here

 getting as close as  so  Near

She's gonna be adapted
She's never 'd been corrupted

    She brought  me - for a  lovely  the Son   


 For new  a what    ?


Рецензии