Настанет Марс ъ
Are U ready
Red-Nose Cunt for landing _+ 21
is landing throu the Lake of the Ontario
- Board , pls confirm yrs dats- proximity , velocity
- Cажусь on ice - как русские пилоты
- Еще-чего ! Чуть подерджись - загубите мне окуня - лёд еще ни встал
- Yeapp ъ
- Mars -Mars ! It's calling Huston l
- All is ever-changed , sir , ever
- Allo !
- Think , kommt to be so near
- Забили ! In talk - u got forget its , Dear ?
The random relay - shift
what me involving - into that
- Intelligent the roborts comt
- I see ^
Привет ! - !!
- Всё будет - хорошо , zerr Gutten !
На Марс - такую-то команду подбирали !!-!
( перепихались все уже в - полёте - ? )
Свидетельство о публикации №119122900928