Миколаю

Миколаю, Миколаю,
Цілий рік тебе чекаю,
Не минай мою хатину –
Я слухняная дитина.

Миколаю, Миколаю,
Пісеньку тобі співаю,
А ще й віршик я розкажу
І швиденько спати ляжу.

Миколаю, Миколаю,
До слухняних йдеш, я знаю.
Ангел все тобі розкаже
І дорогу він покаже.

Миколаю, Миколаю,
Я вже майже засинаю,
На подушечці голівка
І теплесенька домівка.

Миколаю, Миколаю,
Ой прийди, тебе благаю,
Принеси ти подарунки,
Всі яскравії пакунки.

27.11.2018 р.


Рецензии