collect in itself the beautiful
can collect in itself the beautiful
to be beautiful.
Even if they have experienced
a lot of trouble in life.
The most important thing to be a right person,
and just want the best for everyone ...
Even though some are failing in small and big action ...
Just don't revenge any of the scammers,
so they get punishment by themselves ...
Каждый человек
может собрать в себе красивое
быть красивой
Даже если они испытали
много неприятностей в жизни.
Самое главное, чтобы быть правильным человеком,
и просто хочу лучшего для всех ...
Даже при том, что некоторые терпят неудачу в маленьком и большом действии ...
Только не мстите никому из мошенников,
так что они сами получают наказание ...
Свидетельство о публикации №119062400201