Безнен донья матур...

Безнен донья матур...

Динара Мухамаева - Шакирова

Чиста, зэнгэр кук йозлэре...
Ходайдан бирелгэн безгэ.
Сугыш афэтлэре, хавеф - хатэр
Килмэсен безнен илгэ.

Тыныч кунел белэн яшик эле,
Аяз булсын хэрчак куклэребез.
Мондый бэхет азга булмасын,
Курергэ тилмерэ эле дэ куплэребез.

Илебез, конебез, жаныбыз тыныч -
Дус - тату, бердэм яшик.
Падишахлар кунеленэ салмасын,
Ходай ярдэмен сорап эндэшик.

Урын житэ бар халыкка да,
Тормыш матур, илебез тыныч.
Куп жирлэрдэ юк тынычлык -
Хэрберебез очен бу коточкыч.

Яшик, дуслар, рэхмэтле булып,
Безнен донья матур, донья кин.
Тыныч итеп, чишенеп йоклыйбыз -
Бу бэхеткэ сон нэрсэ тин?!


Рецензии