Тап салма ометемэ

 Кубэлэктэй ак кар ява
 Тирэ -юньне акка тореп.
 Мин сина килдем тагын
 Еллар узгач, коттереп.
 Кубэлэктэй оча ак кар
 Син дэ очасын кебек .
 Уйныйсын, шаярасын
 Берни булмаган кебек.
 Кубэлэктэй карлар ява
 Куна синен чэченэ.
 Мин сине шундый сагындым
      Тап салма ометемэ.





14.01.2019


Рецензии