Оныта алмыйм
Син барыбер башканы соясен.
Кабат сине очратканда
Шашып шашып мине убэсен....
Юл алырмын еракларга
Син мине ,зинхар, эзлэмэ
Юлларыбыз инде аерылды
Карлар яуды безнен эзгэ дэ .
Китсэм дэ сине оныталмыйм,
Очрашыйкчы кабаттан .
Кичерэ алсан – кичер,бэгьрем,
Сойлэшеп анлашыйк янадан .
07.01.2019
Свидетельство о публикации №119011200083