Исенэ тошэрмен
Шуна ахры горур йорисен.
Озелеп сойгэн берэуне син
Карамыйсын курмисен .
Янсын дисен шул жавапсыз
Мэхэббэтнен утлы кумерендэ .
Шуннан рэхэт тапкан тосле
Елмаясын мине кургэндэ .
Сина мин хич ялынмам,
Хислэремне барыбер жинэрмен.
Таныш урамнардан уткэндэ
Ничек тэ мин тузэрмен .
Мэхэббэтнен ямьле язы житэр,
Берни дэ юк кочле яшьлектэн.
Синен кунелен эрнер эле
Яратканны минем ишетсэн .
10.01.2019
Свидетельство о публикации №119011110543