Тормыш юлы
Була агы, була карасы.
Нинди генэ хэллэр булганда да
Тайпылмыйча кирэк барасы.
Бу тормышта эгэр кайгырмасан,
Шатлыкларнын кадерен белмисен.
Гел бер килеш кенэ барса донья,
Кызыгын да анын курмисен.
Яшик эле бу тормышта без
Хэвеф -хэтэр Ходай бирмэсен.
Бэхет-шатлык бирсэ бирсен оеп,
Тик хэсрэтлэре генэ килмэсен .
11.01.2019
Свидетельство о публикации №119011110072