Жыла якка кошлар китэ...

Жылы якка кошлар китэ
 Саубуллашып канат кагынып …
Купме еллар котэм инде
 Син кайтканны озелеп сагынып .
 
Жылы якка кошлар китэ
 Саубуллашып канат кагынып …
Истэлеккэ биргэн рэсеменне
 Тотып карыйм кон дэ кагылып .
 
Жылы якка кошлар китэ
 Саубуллашып канат кагынып…
Икэу булган  каен тобенэ
 Кон дэ барам сине сагынып .
 
                2019,гыйнвар


Рецензии