Сина гашыйк мин
Матур чэчкэ очраттым.
Синен сылу буйларынны
Бер курудэ ошаттым .
Жэйнен жылы жиллэрендэ
Чэчэклэр тибрэлэнэ.
Серле куз карашларыннан
Йорэгем телгэлэнэ.
Кояш нурларынын жылысында
Иркэлэнэ чэчэклэр .
Гомерлеккэ бергэ булыйк ,
Бэйлэнсен безнен чэчлэр .
10.01.2019
Свидетельство о публикации №119011000171