Хезмэттэшкэ...

Син мина бер кем тугел,
Хезмэттэш кенэ булган.
 Иртэ таннан кичкэ кадэр
 Гомерлэр бергэ узган .
Мин дэ сина беркем тугел,
Тик якын итэ кунел.
 Шатлык, кайгыларны булеп,
 Дуслыкта утсен гомер .
Яшэ ,дустым, бирешимичэ
Килде китте жиллэргэ.
 Туры басып ,горур йорик
 Терэк булыйк иннэргэ .

                10.01.2019


Рецензии