Мин бэхетле!

"Бэхетлеме син ?"-дилэр мина
Бик бэхетле ,эйе яшермим .
Ходаемнын биргэненэ шокер итеп,
Жир йозендэ эле яшим мин .
Хэркон иртэн Ходаемнан
Сэламэтлек кенэ сорыйм.
Исэнлек ул - узе бер бэхет
Ходайдандыр дип юрыйм ..
Язмышлардан узмыш юк дигэндэй ,
Куп нэрсэ дэ омет итмимен .
Кеше байлыгына кызыкмыймын
Кемнэрдэндер бэхет котмимен .


                07.01.2019


Рецензии